Op de muren

Gepubliceerd Tuesday, 2 May, 2006 in Weblogs · Weblogs Bart

Jeruzalem 2 Mei 2006. Na een bewogen week van afscheid nemen zijn Gijsbert Spijker en ik aangekomen in Israel. Een afscheidsdiner met de kinderen, die zich enthousiast achter onze avontuurlijke plannen opstellen maar toch een traan moeten laten. Afscheid nemen blijft moeilijk. Partir c'est mourir un peu. Joke volgt over een maand.

De eerste wandeling over de muren was heel bijzonder. We realiseerden ons dat we, na twee jaar voorbereidingen, de ' wandeling over water' hebben ingezet.

We logeren de eerste tijd in een schitterend huis op de Berg Sion, te gast bij Kees en Martine de Vreugd. Zij vertegenwoordigen de stichting 'Christenen voor Israel' .

Ik wil vanaf deze plek een paar mensen heel hartelijk danken voor hun enorme inzet. Paul van Leeuwen, vriend en collega, die alle designwerk (logo,website enz.) belangeloos gedaan heeft. Wat ben ik blij met zijn klassejob. Dan Remi, deze hele site heeft hij uit de grond gestampt. Niet te geloven…omdat hij ook een hart voor Israel heeft…Makker, bedankt! We zien elkaar binnenkort op de muren…hoop ik! Rebecca Spijker, die het vertaalwerk op de Engelse site verzorgd heeft. Prachtig! (Ja, ik zorg goed voor hem, hoor…)

Hier laat ik het even bij. Working hard to get organized.

Reageer

Je email adres is nooit zichtbaar. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>