Dreiging neemt toe

Gepubliceerd Sunday, 16 July, 2006 in Weblogs · Weblogs Bart 1 Comment

Jeruzalem, 16 Juli 2006. We werden net opgeschrikt door het bericht dat bij een raketaanval in Haifa 8 mensen omgekomen zijn. De leider van Hizbullah, Hassan Nasrallah had al aangekondigd dat hij Haifa zou weten te 'raken'. Zonder de hulp van Syrië en vooral Iran, zou hij nooit in staat zijn om zo effectief doelen te raken. Spannende ontwikkelingen.

Gisteren waren we van plan om naar het noorden te gaan. Later bleek dat Katyuska raketten op Tiberius zijn gevallen, een plek die wij zouden gaan bezoeken. Achteraf bleek ons besluit om niet te gaan de juiste te zijn. Ook deze nacht hoorden we de gevechtsvliegtuigen overvliegen richting Beirut. We kunnen slechts gissen hoe dit conflict zich gaat ontwikkelen. Blijft het 'beperkt' of escaleert deze oorlog.

Vanochtend zijn we uiteraard de muren weer op geweest. Iedere dag blijven we Gods beloften proclameren. Ik werk aan een aantal proclamaties die via onze site te volgen zullen zijn. Kun je meedoen! Nog even geduld.

Overigens kun je via onze NeverBeSilent site op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Israël. Op de homepage kun je het icoontje 'News' aanklikken maar ook zie je in de rechterkolommen verschillende nieuwsbronnen. Israëlische TV (engelstalig) is te volgen. Deze berichten worden voortdurend ge-upgraded. Zorg dat je op de hoogte blijft. De westerse media zijn niet altijd betrouwbaar. (De goeie niet te na gesproken, natuurlijk)

Fijne zondag! Bart

Eén reactie op “Dreiging neemt toe

  1. 1
    John Howard zei: op 19 July 2006 om 11:00

    Wat een situatie, om zo dicht bij het vuur te leven van de eindtijd ontwikkelingen. Jullie durven wél daar op de muren van Jeruzalem. Het plan van God met zijn volk gaat gewoon volgens scenario als we zien hoe de profetieën van o.a. Ezechiël 38 zich voor onze ogen ontvouwen. In alles zien we de aanstaande komst van de Heer! Bart & Joke, jullie zijn een geweldig stel. We pray the anointing of the most High on you. Shalom!

    Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie

Reageer

Je email adres is nooit zichtbaar. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>