Terug in Nederland

Gepubliceerd Friday, 13 October, 2006 in Weblogs · Weblogs Bart 5 Comments

Soest, 13 oktober 2006. Goed om even in ons eigen land te zijn. Weerzien met onze kinderen en kleinkinderen. Korte maar intensieve kontakten met vrienden. Fietsen door de polder. Fantastisch land. Toch missen we Jeruzalem al. De dagelijkse wandelingen over de muur. Gelukkig nemen vrienden in Jeruzalem regelmatig de wandelingen over.

We zijn vol van plannen. Met name het idee om jonge mensen voor een korte veertiendaagse training naar Jeruzalem uit te nodigen vindt veel bijval. We zullen kerken en gemeenten actief gaan benaderen met onze plannen. Op de voorpagina kun je al wat meer lezen over dit idee. Binnenkort zullen we meer gedetailleerde info op de site plaatsen. Deze reizen zullen georganiseerd worden onder de naam 'NeverBeSilent Bootcamp" De eerste staat gepland van donderdag 4 Januari – 18 Januari 2007. Zorg dat je op de hoogte blijft! Ik ben druk doende met de praktische en inhoudelijke invulling. Het zal me niets verbazen als dit een krachtig initiatief zal worden.

Volgende week vertrekken we weer naar ons plekje in Jeruzalem. Tot die tijd nemen mijn broer Friso en Sjaak van der Steen de wandelingen waar. Inmiddels is de eerste regen al gevallen in Israel. In gedachte zie ik ons al lopen over de muren van Jeruzalem, gehuld in regenpakken in de stromende regen. Lijkt me toch prachtig. Welke weercondities ook…wij zullen niet meer stoppen met het proclameren van Gods Woorden over de stad, het land en het volk van Israel. Tot ziens op de muren!!

5 reacties op “Terug in Nederland

 1. 1
  Dik van den Dool zei: op 29 October 2006 om 09:00

  Beste Bart,
  in het voorjaar hebben mijn vrouw Elly en ik met onze vrienden Adri en Louis tijdens onze eerste Israelreis ook een wandeling op de muren van Jeruzalem gemaakt. Ik voel van harte mee en heb zojuist je artikel in Profetisch Perspectief gelezen.
  Sjalom en Gods zegen voor dit geweldige werk.

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie
 2. 2
  cees vork zei: op 22 October 2006 om 16:15

  hallo Bart en Joke, Ik ben in Kansas City, in het gebedshuis waar 24 uur gebeden wordt.Israel heeft een centrale plaats. Er zijn hier meer dan 700 mensen.Ik ben dankbaar voor al deze gebeden en wens jullie Gods zegen toe in de komende tijd. Ik geloof dat God jullie verder zal bevestigen en zal laten groeien in autoriteit. We bidden dat velen, uit vele landen zullen komen om op de muren mee te bidden en te proclameren dat Gods Koninkrijk is en komt. We houden contact

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie
 3. 3

  Beste Bart en Joke,

  Prachtig werk wat jullie doen! We volgen jullie op de voet :)-

  Blessings

  Noel en Yda

  http://www.hishealingpresence.org

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie
 4. 4
  Anneke van Maasdam zei: op 15 October 2006 om 05:53

  Shalom Bart en Joke,
  “Hoe liefelijk zijn op de bergen de voeten van de vreugdebode, die vrede aankondigt, die goede boodschap brengt, die heil verkondigt, die tot Sion spreekt: Uw God is Koning. Hoor, uw wachters verheffen de stem, zij jubelen tezamen, want met eigen ogen zien zij, hoe de HERE naar Sion wederkeert”. (Jesaja 52:7-8) Een goede reis terug! Weest gezegend, Anneke.

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie
 5. 5
  René van Dijk zei: op 14 October 2006 om 15:40

  Fijn dat jullie weer even op Hollandse bodem staan. Ik werd op de hoogte gebracht van jullie site door het artikel in de Charisma. Zelf ben ik lid van de kleine Stichting “Vrienden van Israel” te Voorburg, en heb ik ook een Israel-gedeelte op mijn website: http://home.kpnplanet.nl/~henoch06@kpnplanet.nl/israelfriends.htm
  Weet dat ik mee bid met jullie op de muren van Jeruzalem. Helaas kan ik door mijn handicap heel moeilijk naar Israel, maar een goede vriend van mij gaat in november een jaar lang vrijwilligerswerk in Jeruzalem doen, en ik denk dat hij wel graag een keer mee wil gaan met de gebedswandeling. Maar dan neemt hij nog wel contact met jullie op. Ik geniet ook erg van de Live-beelden van de “Wailing-Wall”; geweldig bedankt. Van mij nog een gezegende tijd gewenst in Nederland, en een big Shalom gewenst voor als jullie weer terug gaan.

  René.

  E-mail: yeshua_nl@yahoo.co.uk

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie

Reageer

Je email adres is nooit zichtbaar. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>