Isreality team op werkbezoek

Gepubliceerd Thursday, 15 March, 2007 in Weblogs · Weblogs Bart 1 Comment

Jeruzalem, 11 Maart 2007. Marianne, Suzanne en cameraman Leenard brachten zo’n 12 dagen door hier in Israël. Zij wilden zelf ervaren wat het betekent om als wachter over de muren van Jeruzalem te wandelen. Isreality is de jongerentak van Christenen voor Israël. Een van hun doelstellingen is om jongerenreizen naar Israël te organiseren met het accent op (geestelijke) inhoud gepaard aan avontuur.

Totnutoe zijn onze ervaringen met jong-volwassenen heel positief. De ervaring om zelf je plek als wachter in te nemen, hier op de muren van Jeruzalem, is vele malen krachtiger dan welke bijbelstudie dan ook. Om zelf in de bres te staan voor het Joodse volk is zo tastbaar en overtuigend. Je realiseert je opeens dat je een verschil kunt maken. Je neemt je plek in in de hemelse gewesten. Begrippen die thuis, in je vertrouwde omgeving, dikwijls vaag en onbereikbaar blijven. Hier op de muren realiseer je je heel goed dat we ons midden in een geestelijke strijd bevinden. Met het hardop proclameren van God’s beloften voor Israël neem je een krachtige en uitgesproken positie in.

Wat zou het geweldig zijn als talloze jongeren die levensveranderende ervaring zouden kunnen opdoen in deze stad. Mail ons als je interesse hebt!

Natuurlijk hebben we met elkaar ook wat rondgereden. De Dode Zee bezocht met haar beroemde modderbaden. Een schitterende wandeling gemaakt door de heuvels van Bethlehem. Kortom, lieve Suzanne, Marianne en Leenard, we hebben genoten van jullie aanwezigheid!! Breng de jongeren naar de muren!

Eén reactie op “Isreality team op werkbezoek

 1. 1

  hallo ik wil heeel graag mee met zon reis en wel deze zomer
  er staat in de tekst mail ons
  MAAR IK ZIE GEEN MAIL ADRES
  gegroet
  eva (die al heel lang naar israel wil en op de muren lopen)

  Eef, klik op “Contact” en we ontvangen je mail! Maar…wij organiseren voorlopig geen reizen, via Christenen voor Israel kun je een reis boeken. Zij gaan met ons de muren op! Groet!

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie

Reageer

Je email adres is nooit zichtbaar. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>