Alle Leeftijden

Gepubliceerd Saturday, 2 February, 2008 in Weblogs · Weblogs Bart 2 Comments

Soest, 2 februari 2008. Soms is het goed om even vanaf een afstandje naar jezelf en je activiteiten te kijken. Zo'n moment beleefde ik ook hier in Nederland. De dagelijkse wandelingen over de muren van Jeruzalem verlopen uitstekend!

Meer dan ooit ben ik overtuigd van de betekenis van het proclameren op de muur. Ook ben ik overtuigd van de mogelijkheden van jong volwassenen. Jongeren zullen strategische posities innemen in de hemelse gewesten. Maar hoe zit het dan met de 'ouderen'? Ik geloof dat juist de ouderen zich zullen gaan opstellen rondom de jongere generatie. Met elkaar zullen we Gods roepstem gehoorzamen. Jongeren en ouderen lopen samen op. Elkaar aanvullend en steunend.

Zoals bekend organiseren we een NeverBeSilent Bootcamp. Een alternatieve Israëlreis waar de klemtoon gelegd wordt op de geestelijke aspecten en strategische tijd waarin gelovigen hun plek zullen innemen. Niet zozeer gericht op het verleden van Israël maar veelmeer op het heden en de toekomst van dit kleine Beloofde Landje in de woestijn. Wachters die een groot verlangen hebben om juist in deze onzekere tijd voor Israël in de bres te gaan staan. Niet met een kritisch religieus wijzend vingertje maar vol compassie Gods beloften van herstel, vergeving, en troost proclamerend over de bergen, de stad en het volk van Israël!

Leeftijdsbeperking Bootcamps

Ik ontving nogal wat reacties van 40-plussers in de trant van: "en hoe zit dat dan met ons, ouderen?" Ook in Nederland werd ik hierop gewezen… Opeens drong het tot me door… ik heb ten onrechte een leeftijdsbeperking voor deze 'Bootcamps' aangehouden. Ik kom daar van terug! Wachters zijn leeftijdloos! (Mijn eigen moeder, 86 jaar is zelf nog een actieve wachter…) Dus vanaf nu vervallen de leeftijdsrestricties. Wel houden we vast aan een beperkte deelname van 12 deelnemers.

Dus… als u dit leest en zich aangesproken voelt, ouder bent dan 40 … dan bent ook u van harte uitgenodigd om u in te schrijven voor een NeverBeSilent Bootcamp. Op de homepage van onze site treft u meer info aan! Wacht niet te lang …

NeverBeSilent Nederland

Ook in ons eigen Nederland zijn we wat actiever aan het worden. Er zal een beweging van wachters ontstaan die 'om Sions wil niet meer zullen zwijgen en om Jeruzalems wil niet langer stil zijn.' Wachters die hun plek 'op de muren' gaan innemen. Gelovigen die overtuigd zijn van het geestelijk belang van het proclameren van Gods Woord. God roept wachters!

In de komende tijd zullen er proclamatie 'sessies' worden georganiseerd in de buitenlucht; op het strand, in het bos enz. Of het nu regent of sneeuwt… We laten ons niet door de weersomstandigheden weerhouden. Blijf de site volgen…

Hartelijke groet vanuit Soest en… tot ziens op de muren van Jeruzalem.

2 reacties op “Alle Leeftijden

 1. 1

  Hallo Bart
  In gedachten loop ik nog altijd mee op de muren. Het laat me niet los.
  Houd me op de hoogte voor wachters in nederland en waar ze bijelkaar komen.

  Wees gezegend
  Jelle & Froukje Smidt in Sintjohannesga

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie
 2. 2
  everdina van zalk zei: op 13 February 2008 om 06:35

  hoi hoi,

  leuk dat jullie zo’n reis organiseren.
  ik heb een joodse moeder en ik zou graag nog een keer naar Israel willen gaan om o.a te proclameren op de muren van Jeruzalem samen met mijn zonen van 16 en 13 jaar oud.
  hoeveel gaat mij dit kosten?
  graag reply please?

  groetjes en God bless,
  Everdina.

  Beantwoord reactie | Je beantwoordt nu deze reactie

Reageer

Je email adres is nooit zichtbaar. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>